Blog

Cursuri gratuite de limba engleza

macheta 24 fun dreptunghi

Shakespeare School s-a intors din vacanta cu noutati, surprize si mult entuziasm!  Inca de la 1 septembrie, de L-V intre 10,00-17,00 ii asteptam pe toti fanii limbii engleze sa se inscrie la cursurile de engleza de an scolar! Vrei sa vezi ce inseamna sa inveti engleza ALTFEL? Daca ai intre 4 si 14 ani, te invitam sa te bucuri de lecţii gratuite de limba engleza! Lectiile demonstrative gratuite vor avea loc la noul sediu Shakespeare School din sectorul 1 al Capitalei- zona Dorobanti incepand de Luni, 12 septembrie.

In cadrul lectiilor gratuite, copiii se vor familiariza cu atmosfera si tehnicile de lucru ale Shakespeare School, dar mai ales vor experimenta tehnologia revolutionara oferita de Smart Board, tabla interactiva numarul 1 in lume, ce transforma lectia intr-o adevarata experienta multimedia. In plus, pentru cei mici se utilizeaza papusi de degete si marionete, jocuri didactice si competitii, toate contribuind la conturarea unui climat propice procesului de invatare dinamic si participativ.

Din 2002, Shakespeare School a devenit un nume recunoscut pentru calitatea serviciilor oferite, cu un altfel de mod de predare a limbii engleze. In urma numeroaselor solicitari, iata ca la 1 septembrie 2011 am realizat un pas important pentru activitatea noastra: am deschis portile celui de-al treilea sediu Shakespeare School in Dorobanti! Cursurile se vor desfasura intr-o vila eleganta construita in stil interbelic ce se afla ultracentral, pe Str. Tokio, nr. 9, la doar 5 minute de Piata Victoriei.

Noul an scolar este deja pregatit pentru copiii care doresc sa invete engleza altfel, Shakespeare School punand la dispozitie o oferta variata de cursuri cu incepere din 3 octombrie:

 “My First English Steps” – curs engleza adresat prejuniorilor intre 4-7 ani;
 “Welcome to Englishland”- curs engleza adresat juniorilor intre 7-11 ani;
 “Preparing for English exams” – cursuri de engleza adresate seniorilor intre 11-14 ani – Cambridge – cls. V-VII – Trinity – Preview to FCE- cls. VIII
Club de conversatie cu profesor nativ “English over a cup of tea” (9-13 ani)

Vrei sa te convingi de metoda de predare Shakespeare School? Te invitam sa te bucuri de o prima lectie gratuita pentru a intelege mai bine metoda noastra de predare a limbii engleze ALTFEL!

Lectiile se vor tine pe tot parcursul lunii septembrie, conform programului afisat pe site-ul www.shakespeare-school.ro la noul sediu Shakespeare School- Dorobanti, situat ultracentral pe strada Tokio, numarul 9, la doar 5 minute de Piata Victoriei.

Lectiile si atelierele gratuite dureaza o ora, iar modalitatea de inscriere si de participare este foarte simpla. Toti parintii interesati vor trimite un e-mail cu ziua pentru care opteaza si categoria de varsta (4-5 ani, respectiv 6-7 ani), alaturi de datele de contact la adresa info@shakespeare-school.ro . Participarea la lectiile demonstrative gratuite nu implica inscrierea la cursul propriu-zis.

Te asteptam cu drag sa ni te alaturi la Shakespeare School- limba engleza ALTFEL! Pentru lista completa a cursurilor oferite si mai multe detalii despre centrul de invatare a limbii engleze Shakespeare School intra pe www.shakespeare-school.ro .

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole