Blog

Eveniment GRATUIT pentru parinti – Cum să ne motivăm copiii să înveţe

Eveniment gratuit parenting_Shakespeare School

Cum să ne motivăm copiii să înveţe – Psihologia pozitivă, instrumentul de aur al parenting-ului

Eşti părinte şi îţi doreşti să afli totul despre strategiile pozitive de educaţie parentală care să te ajute să îţi creşti copiii cu mentalitate de învingător, pentru a putea ajunge adulţi fericiţi şi de succes.

Centrul de învăţare a limbii engleze Shakespeare School te invită să descoperi un instrument de parenting extrem de eficient care îi ajută cu adevărat pe copii să dobândească toate aceste calităţi.

Vino la evenimentului cu participare GRATUITĂ „Cum să ne motivăm copiii să înveţe – psihologia pozitivă, instrumentul de aur al parenting-ului”, care va avea loc MIERCURI 7 septembrie, ora 18.30, la Phoenicia Grand Hotel, sala Bucureşti (Bd. Aerogării 87, București).

 Speakeri:

  • Mirela Horumbă, psiholog specializat în consiliere parentală, acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania.
  • Marilena Chirculete, profesor Shakespeare School, certificat CELTA

Educaţia pozitivă este un instrument care se află la îndemâna ta, ca părinte, acasă, iar la şcoală poate fi uşor transmis de către profesori.

Ce înveţi dacă vii la acest eveniment?

  • Cum să fructifici psihologia pozitivă în viaţa de părinte;
  • Vei afla informaţii despre aceasta abordare nouă din psihologie;
  • Cum să aplici în viaţa copiilor lucruri care îi ajută să crească emoţional şi psihologic;
  • Cum să iti găsesti, ca parinte, echilibrul personal;
  • Cum să dezvolti o relaţia sănătoasă din punct de vedere emoţional cu copilul tau.

 Pentru a te înscrie la eveniment, te rugăm să completezi formularul de AICI (sau copy-paste in browser: http://goo.gl/H72xg6)

ÎNSCRIETE ACUM! Locurile în sală sunt limitate!

Te aşteptăm cu drag, miercuri 7 septembrie, ora 18.30, la Hotel Phoenicia Bucureşti, la evenimentul de parenting cu participare GRATUITĂ „Cum să ne motivăm copiii să înveţe – psihologia pozitivă, instrumentul de aur al parenting-ului”.

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole