Blog

Jocuri si engleza ALTFEL la Bucuresti Mall

hmultiplex Shakespeare School te asteapta duminica, 27 iunie la un altfel de workshop de engleza: jocuri de miscare, competitii, cantecele si dialoguri cu papusi, totul creat in jurul metodei invata ENGLEZA ALTFEL.   Alaturi de doi profesori ai Shakespeare School, copiii intre 4 si 11 ani pot experimenta o lectie de engleza gratuita intr-o locatie inedita: la Bucuresti Mall (Vitan)! Acestia vor fi impartiti pe 2 grupe: prejuniori si juniori, astfel incat profesorii sa se plieze cat mai bine varstelor si nivelului lor de cunoastere a limbii engleze! copii multiplex   Intr-un cadru neconventional, potrivit concepului nostru de predare a limbii engleze altfel, am pregatit jocuri, activitati de miscare, cantecele si multe alte surprize, toate avand ca tematica indragitul film “Kung Fu Panda” si personajele sale! Vrei sa inveti sa vorbesti si tu engleza ursului Po? Atunci alatura-te workshop-ului nostru si bineinteles nu uita sa vizionezi si filmul “Kung Fu Panda 2” care ruleaza deja in cinematograful Hollywood Multiplex! po 02 Daca ti-am starnit interesul, te asteptam duminica, 26 iunie, intre 11:00-13:00 la Bucuresti Mall (Vitan), la ultimul etaj pentru a ne distra impreuna in limba engleza! Chiar in mijlocul “Food Court“, vei gasi zona special amenajata pentru workshop-ul Shakespeare School. multiplex Limba engleza e ALTFEL la Shakespeare School, iar pe toti cei care vor sa se convinga, ii asteptam duminica dimineata la Mall!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole