Blog

Naveta de la Pitesti la Shakespeare School in Bucuresti

Alexandru Vlad Rusu, in varsta de 14 ani, face naveta de la Pitesti la Shakespeare School in Bucuresti pentru a invata limba engleza altfel! Totul a inceput din dorinta de verificare si de aprofundare a nivelului de cunostinte a limbii engleze. Asadar, cautand pe Internet a gasit site-ul centrului nostru de invatare a limbii engleze Shakespeare School si a hotarat sa participe la un curs de vara.POZAVLAD2

Potrivit lui Alexandru, Shakespeare School se remarca prin metoda de predare captivanta si eficienta, si desi sunt multe alte centre private de invatare a limbii engleze chiar in Pitesti, el a ales sa strabata o distanta considerabila in fiecare saptamana pentru a participa la cursurile de engleza in Bucuresti. Iata ce ne-a declarat chiar el intr-un scurt interviu:

1.   Alexandru, te rugam sa ne spui cum ai aflat de centrul  de invatare a limbii engleze Shakespeare School?

Doream sa particip la cursuri de vara in limba engleza pentru grupa mea de varsta ca sa-mi verific nivelul meu de cunostinta si sa aprofundez ceea ce stiam. Astfel, impreuna cu mama am cautat pe internet si acolo v-am gasit. Am intrat pe site-ul scolii si ceea ce am citit acolo ,mi-a placut si m-a atras din prima clipa.

2.    Stim ca exista mai multe centre private de invatare a limbii engleze in Pitesti si, totusi, ai ales sa inveti limba engleza la Shakespeare School din Bucuresti. Ce te-a determinat sa strabati aceasta distanta saptamanal pentru a participa la cursurile noastre?

Scoala dumneavoastra era singura care avea cursuri pentru toate grupele de varsta atat pe timpul scolii cat si vara. Tot de pe site-ul dvs. am aflat ca exista si ca pot sa sustin  examene Cambridge la nivelul clasei mele (a-VII-a). Asa m-am hotarat sa particip la cursuri, chiar daca nu locuiesc in Bucuresti.

3.    Ce parere ai despre metoda noastra de invatare a limbii engleze?

Modul de predare al cursurilor a fost o noutate pentru mine. Totul este interactiv cu jocuri, cantece, prezentare unor fragmente din filme foarte cunoscute varstei noastre, si nu in ultimul rand  dialogurile deschise ,libere,dintre elevi si profesor, au facut ca orele sa nu fie plictisitoare. Pe langa toate acestea se mai adauga si cercul de conversatie “English over a cup of tea”, la care de asemenea ,am participat. Acesta m-a ajutat foarte mult la partea de speaking, la examen. Notiunile predate la curs sau cerc , le-am retinut mult mai bine si aceasta a contat foarte mult pentru mine.

4.    Ce planuri ai pentru vara aceasta ?

In aceasta vara m-am inscris la una din scolile pentru grupa mea de varsta (prezentate la Shakespeare School cu cateva luni in urma) si anume in Anglia, la Cheltenham Oxford. Aici imi voi aprofunda cunostintele dobandite in acest an la Shakespeare School.

Alexandru, te FELICITAM pentru ambitia ta de a-ti perfectiona limba engleza si iti MULTUMIM pentru gandurile de apreciere! Efortul de a participa la cursurile noastre, avand in vedere distanta mare pe care ai avut-o de parcurs, este de apreciat! Iti dorim sa te bucuri de scoala de vara din Anglia si te asteptam cu impresii noi!

Keep up the good work, Alex!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole