Blog

O noua vara COOL cu Shakespeare School

DSCN0697 Parca mai ieri vorbeam despre examenele de sfarsit de an pentru care ne pregateam cu    fervoare. Eforturile noastre nu au ramas nerasplatite nici anul acesta, iar rezultatele obtinute la examene au fost pe masura! Si cum la Shakespeare School pana si timpul trece ALTFEL, iata-ne deja ajunsi la sfarsitul primelor serii de Cursuri de Vara, precum si al primelor cursuri de engleza din Tabara Medievala de la Moeciu.

Cursantii nostri de toate varstele au pornit in calatorii imaginare prin lumea eroilor de poveste( Welcome to Storyland A/B), in evul mediu (Back to Shakespeare’s Times la Moeciu si How to fall in love with Shakespeare in Bucuresti)sau chiar in Anglia secolului XIX(How to become Sherlock Holmes’ Assistant). Ne bucuram si in aceasta vara de prezenta la cursurile noastre, nu doar a copiilor din Bucuresti ci si din orase precum Ploiesti, Pitesti si chiar …Satu Mare!

Si pentru ca tot am mentionat cuvintele cheie calatorie si Anglia, inceput deja si numaratoarea inversa pana la primele Scoli de Vara in Marea Britanie si USA! Asadar…

Stay tuned because  summer is COOL here at SHAKESPEARE SCHOOL!DSCN0685

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole