Blog

Castigatorii Shakespeare School Essay Competition 2010

DSC08514_r

Shakespeare School a premiat joi cele mai bune eseuri din totalul celor 3.100 trimise la concursul de creaţie “2010 Shakespeare School Essay Competition“, premiile cele mari constând în participări la şcoli de vară de limba engleză, timp de două săptămâni, în Anglia, în valoare de peste 1.500 de euro.

IMG_5918_r

Multumim tuturor finalistilor si parintilor acestora care au ajuns la festivitatea noastra, unii dintre acestia facand efortul de a calatori de la: Piatra Neamt, Craiova, Orsova,  Calarasi, Brasov si alte localitati ale tarii!

Alaturi de acestia, multumim pentru prezenta si d-nei director Daniela Pavoni, General Manager la Mirunette International Education, unul dintre sponsorii importanti ai competitiei (oferind scoala de vara la Oxford), d-nei Roxana Ene de la British Council, care a sprijinit concursul prin informarea profesorilor de limba engleza si nu in ultimul rand d-nei inspector general Anca Pegulescu de la Ministerul Educatiei care a promovat concursul la nivel national.

IMG_5834_r

Nu au lipsit nici partenerii media si jurnalisti de la posturi TV, radio si agentii de presa care au luat interviuri marilor castigatori, care au dovedit ca se pot descurca de minune nu numai in scris, ci si in fata camerelor de filmat sau a reportofoanelor!

IMG_5816

“Concursul a fost extraordinar şi mă bucur nespus că am câştigat marele premiu. Eseul meu a tratat tema “Rolul şi viitorul siteurilor de socializare hi5 si Facebook”, despre care am spus că nu le prea folosesc şi nu sunt de acord cu ele, pentru că ne afectează viaţa socială şi în timp devenim dependenţi de această lume virtuală. Sunt în clasa a XI-a şi mă gândesc să urmez studii la o facultate de limbi străine sau Academia de Poliţie, că este un domeniu mai stabil”,  a declarat, pentru AGERPRES, Alexandru Lungu, câştigătorul locului I la categoria 15 – 19 ani.

DSC08671_r

Dar cum au fost rasplatite talentul si creativitatea tinerilor? Miza cea mare a constat in oferirea de scoli de vara de limba engleza gratuite in Anglia, la Oxford si Cambridge pentru cei de 15-19 ani, respectiv la St. Michael’s College pentru castigatorul la grupa de varsta 11-14 ani.

DSC08577_r

De asemenea, premiile au constat in oferirea de cursuri intensive de vara GRATUITE la Shakespeare School, dar si in carti, dictionare oferite de Fischer International, sau rucsace si dictionare oferite de Diverta, sponsorii oficiali ai competitiei. In plus, pe langa acestea am acordat mentiunilor o reducere de 50% la cursurile noastre intensive de vara, premiilor speciale o reducere de 25% si bonusurilor o reducere de 10%.

Festivitatea de premiere le-a adus finalistilor si un premiu-surpriza- un tort in forma de carte deschisa cu artificii, avand ocazia de a degusta la propriu cartea lui Shakespeare. Invelita in martipan, cartea a fost o delicioasa surpriza pentru toti cei prezenti!

DSC08566_r

 

FELICITARI tuturor finalistilor!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole