Blog

Shakespeare School da startul la distractie in luna decembrie!

022023

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In luna decembrie Shakespeare School isi asteapta cursantii in haine de sarbatoare!

In sediile Shakespeare School din Eufrosin Poteca si Dimitrie Racovita, spiritul sarbatorilor de iarna care se apropie cu pasi repezi isi face deja simtita prezenta. Si asta datorita badutilor pregatiti in asteptarea Mosului dar si a decoratiunilor care inveselesc deja salile de clasa si atmosfera din cadrul cursurilor. In plus, cursantii nostri stiu ca Santa va aprecia colindele in limba engleza, iar parintii vor fi impresionati de scenetele in limba engleza pe care ei le pregatesc, asa ca repetitiile pentru serbarile de Craciun sunt in toi! Aici la Shakespeare School, decembrie va fi o luna plina de surprize atat pentru cei mici cat si pentru cei mari, cursanti, parinti si profesori deopotriva!

Le dorim celor mici mult spor!

Keep up the good work & stay tuned!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole