Blog

Stand Out, Act Out!

DSC03732Iata-ne ajunsi din nou in pragul vacantei de vara! Iar pentru a marca finalul acestui an frumos  si plin de realizari precum sustinerea examenelor Cambridge(YLE, PET, FCE sau CAE) IELTS si Trinity sau  reusite la concursuri precum Spelling Championship si Essay Competition ne-am reunit cu mici, cu mari in cadrul festivitatilor Parents’ Week.

Fiindca punem in egala masura pret pe traditie dar si pe creativitate, anul acesta am continuat seria evenimentelor in premiera si in cadrul festivalului Parents’s Week. Daca pana in acest an, Parents’ Week era un eveniment destinat cu precadere cursantilor Juniori, anul acesta Shakespeare School si-a deschis portile, invitandu-i pe parinti la  festivalul de teatru Stand Out, Act out! destinat cursantilor din ciclul gimnazial,  absolventi ai cursului YLE ( 10-12 ani) ! Cu aceasta ocazie ne-am reunit  pe 16 si 17 iunie,  la sediul Dorobanti din Strada Tokio nr 9lasandu-ne uimiti de talentul micilor nostri actori care au interpretat pentru public scenete in limba engleza. Si fiindca ne-au impresionat atat talentul si costumele  artistilor nostri, cat si cunostintele lor de limba engleza fiecare participant a primit pentru efortul depus nu numai diplomele de absolvire a cursului ci si  un cadou surpriza constand intr-un Voucher de reducere la cursurile de vara organizate aici la Shakespeare School incepand chiar de saptamana viitoare!

Iata asadar un motiv in plus sa treceti vara cu folos alaturi de noi si fie ca alegeti sa participati la cursurile de vara de limba engleza sau sa va alaturati noua in taberele de limba engleza din tara sau din Marea Britanie si S.U.A, vara aceasta va fi cu siguranta de neuitat!

DSC03772

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole