TABARA DE LIMBA ENGLEZA

Malibu, Los Angeles, SUA

Los Angeles, „Orasul Ingerilor, este cel mai mare oras din statul California si unul dintre cele mai cosmopolite locuri din lume. Supranumit „capitala creativitatii”, Los Angeles are cei mai multi artisti, scriitori, regizori, actori si muzicieni din intreaga lume, unul din 6 locuitori activand in domeniul  fascinant al creatiei artistice.

Amplasat la poalele muntilor Santa Monica, campusul Malibu al Universității Pepperdine ofera o vedere maiestuoasa a Oceanului Pacific. Malul serpuit al marii, frumusetea Canionului Malibu si aerul curat al oceanului imbunatatesc locația falnicului campus.

La mai puțin de o ora de centrul orașului Los Angeles, Malibu se afla la o scurta calatorie cu masina de multe dintre cele mai importante centre culturale si recreative ale zonei, precum si de locuri de renume mondial, inclusiv Getty Center, Observatorul Griffith, Hollywood Bowl, Centrul de Muzica, Sala de Concerte Walt Disney si Centrul Staples.

Excursiile memorabile in Los Angeles (Hollywood Tour, Walk of Fame, Rodeo Drive, The Sunset Strip, Beverly Hills, Venice Beach etc.), dar si in San Diego sau Las Vegas, reprezinta inca un motiv pentru a te inscrie in tabara de limba engleza din Los Angeles, SUA, pentru o vacanta de vara in care vei trai maretul American Dream!

TABARA MALIBU, LOS ANGELES, SUA

Tarif 👉 3870 USD

VARSTA RECOMANDATA

13 – 18 ANI

PERIOADA

17 iulie – 30(31) iulie 2024

DURATA

2 SAPTAMANI

DESTINATIA

Los Angeles, USA

ACTIVITATI

NOTE

Experienta ta in tabara internationala
DIN MALIBU, LOS ANGELES

Programul taberei cuprinde:

 • Intampinare si transfer aeroport Los Angeles – campus si retur
 • La sosire informatii utile si tur de orientare
 • Insotitor de grup din Romania, vorbitor de lb engleza, pentru grup de minim 10 participanti
 • Test online de evaluare a cunostintelor de limba engleza

 

 • Cursuri de limba engleza: 15 ore pe saptamana, in clase internationale de circa 14 copii
 • Materiale de studiu pe intreaga durata a cursului
 • Certificat de absolvire la finalul cursurilor de limba engleza

 

 • Cazare in campusul Pepperdine University Malibu, in camere duble grupate in apartamente cu o baie privata (2 camere duble impart o baie)
 • Pensiune completa (3 mese pe zi); pranz la pachet sau card pentru mese in timpul excursiilor; 2 cine la Hard Rock Cafe; demipensiune in timpul excursiei de la Las Vegas

 

 • Program de activitati dupa-amiaza si seara; exemple: inot, sporturi, Disco, Karaoke, Talent Show, Movie Night etc.
 • 1 excursie de 3 zile** la Las Vegas, Grand Canyon, Hoover Dam si Calico Ghost Town (cazare in campus University of Nevada in camere duble cu o baie privata la fiecare 2 camere)
 • 1 excursie de o zi intreaga in San Diego (La Jolla, Mission Beach, Old Town, Seaport Village)
 • 1 excursie de o zi intreaga in Los Angeles: Beverly Hills, Rodeo Drive, Hollywood (Chinese Theatre & Walk of Fame)
 • 5 vizite de jumatate de zi in Los Angeles; exemple: Santa Monica, Venice Beach, 3rd Street Promenade; Zuma Beach; Getty Villa; LA Farmer’s Market & The Grove; Camarillo Outlets etc

 

** in functie de conditiile locale, (trafic, meteo, numar de participanti etc), sau motive obiective, excursiile pot suferi modificari

De ce sa alegi tabara de engleza din Malibu, Los Angeles pentru copilul tau?

 • Va cunoaste aici noi metode de invatare, interactive si amuzante, pentru ca orele de engleza sa fie o bucurie – clase internationale
 • Va invata intr-o atmosfera relaxata, alaturi de profesori prietenosi si deschisi
 • Isi va face prieteni din toata lumea
 • Va cunoaste cultura noilor sai prieteni in timpul cursurilor, a activitatilor din campus si a excursiilor
 • Se va distra toata ziua; pe langa cursurile distractive de engleza, va participa, la alegere, la activitatile din campus: activitati sportive, seri tematice, petreceri, karaoke etc.
 • Va avea mereu in preajma un profesor supraveghetor din campus si un insotitor din Romania si se va simti mereu confortabil si in siguranta.
 • IMPORTANT! La finalul taberei internationale de vara fiecare participant va primi un certificat de absolvire din partea organizatorului local al taberei – un document foarte important pentru viitorul CV.

vezi si celelalte tabere shakespeare school

Abbey College

CAMBRIDGE, UK​

Tabara de vara de limba engleza se organizeaza in campusul Abbey College Cambridge, UK.

VARSTA: 12 – 18 ANI

PERIOADA: 28 iulie – 11 august 2024

DURATA: 2 saptamani

Bedales School​

HAMPSHIRE, UK​

Tabara de vara de limba engleza se organizeaza in campusul Bedales School, UK.

VARSTA: 10 – 14 ani

PERIOADA: 23 iulie – 6 august 2024

DURATA: 2 saptamani

Fordham University

NEW YORK, USA​

Tabara de vara de limba engleza se organizeaza in campusul Fordham University, New York, SUA.

VARSTA: 13 – 20 ani

PERIOADA: 14 iulie – 28 (29) iulie 2024

DURATA: 2 saptamani

Alege cea mai tare experienta de vacanta!

Cu siguranta te vei intoarce cu amintiri extraordinare si mult mai multa incredere, responsabilitate si bineinteles, cu mai mult curaj sa te exprimi liber in limba engleza!

Pentru orice fel de informatii suplimentare legate de inscrieri sau de tabara de vara, ne poti contacta la 0755 132 228.

Daca te-ai decis deja sa inveti si sa te distrezi cu noi in USA, te poti inscrie completand direct formularul de mai jos.

12 | Formular Tabere

Temeiul legal al prelucrarii datelor cu caracter personal furnizate completand campurile: nume si prenume copil, tabara dorita, varsta copil, e-mail, nume si prenume parinte, telefon consta in efectuarea demersurilor necesare la cerere persoanei vizate in vederea participarii in tabara dorita. Datele completate vor putea fi divulgate partenerului operatorului care asigura organizarea taberelor. Datele vor fi prelucrate exclusiv in acest scop. Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa parcurgeti Politica de Confidentialitate.

Sending